Συνθετικοί εστέρες που περιλαμβάνουν μονο-εστέρες, δι-εστέρες, εστέρες γλυκόλης, εστέρες νεο-πολυολών και σύνθετους εστέρες. Χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση ή σε συνδυασμό με άλλα υγρά για τη διαμόρφωση λιπαντικών υψηλής απόδοσης για βιομηχανικές και αυτοκινητιστικές εφαρμογές. Πολλοί από αυτούς είναι βιοδιασπώμενοι και συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα.
Οι εστέρες NYCOBASE επιτρέπουν τη διαμόρφωση συνθετικών λιπαντικών τελευταίας γενιάς: θερμική σταθερότητα, χαμηλή πτητικότητα, λιπαντική ικανότητα, βιοδιασπασιμότητα, χαμηλή τοξικότητα, οικολογική συμβατότητα.
Φρούτο μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ Hubert Nobis και του μαρμελάδα André Guépratte, αφεθείτε να σας παρασύρει η τέλεια συμμαχία μεταξύ της γαστρονομίας και της πρωτοτυπίας που
προτείνει η μαρμελάδα μας από χόρτο.
Με την εμφάνιση ζελέ, παρασκευάζεται από μια έγχυση χόρτου, στην οποία προστίθεται κρυσταλλική ζάχαρη, 1% πηκτίνη φρούτου και 0,5% βιολογικό συμπυκνωμένο λεμόνι.
Αυτό το πρωτότυπο και φυσικό προϊόν ταιριάζει πολύ καλά για να συνοδεύσει μια πάπια, πολλά τυριά ή μπορεί απλά να απολαύσει σε μια φέτα ψωμί.
Θα είναι ιδανικό για να συνοδεύσει μια πάπια, τυρί ή να απολαύσετε απλά με ένα λευκό τυρί ή σε μια φέτα ψωμί.
Η μικρή του συσκευασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τους δίσκους τυριών σας, αλλά και για να μπει στα καλάθια σας. Για τις εκδηλώσεις σας (γάμοι, βαπτίσεις...) θα καταφέρει να εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας!